Skip to content

FoodValley

In 2050 moeten we wereldwijd naar verwachting 10 miljard monden voeden. Smakelijk, betaalbaar, gezond en duurzaam voedsel, verbouwd en geproduceerd met respect voor mens, dier en onze planeet. Een enorme uitdaging, maar haalbaar indien we samen de toekomst van onze voeding vorm geven. Als partner neemt Codrico actief deal aan verschillende projecten zoals ‘Protein facility switch’ en ‘The Bean deal’.
Lees meer

Ingredients for Food Innovators

Dit Nederlandse netwerk van innovatieve producenten van ingrediënten voor de voedingsmiddelen industrie. Het gemeenschappelijke doel is om de capaciteiten van elk lidbedrijf uit te breiden door inzichten, faciliteiten en capaciteiten van de sector als geheel te delen. 
Lees meer

European Snacks Association

De wereldwijde industrie voor hartige snacks is één van de kern segmenten waarin wij gespecialiseerd zijn. Als strategische leverancier voor veel producenten zijn wij actief in de branche organisatie van onze klanten om zo nog beter te begrijpen waar behoeftes liggen en toegankelijk te zijn voor het bieden van oplossingen. 
Lees meer

Euromaisiers

De vereniging die de Europese maïs-molen sector vertegenwoordigt. Een breed platform om sector brede onderwerpen zoals traceerbaarheid, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit te bespreken. Mais is immers een veelzijdige basis grondstof met een scala aan toepassingen. 
Lees meer