Skip to content

Onze molen producten

Al meer dan 50 jaar is Codrico een toonaangevende speler voor het aanleveren van hoog kwalitatieve maalproducten uit de beste non-GMO mais, zoals een portfolio aan grutten, gries en maismeel. Deze producten vinden hun weg naar de grootste ontbijtgranen- en snacksproducenten ter wereld.

Mais Grutten

Voor goede cornflakes is de beste (GMO vrije) maïs nodig. Argentijnse Plata-maïs is de beste maïs ter wereld voor de productie van cornflakes.

Maisgries [108]

Dit fijne maïsgries is het een perfect ingrediënt voor direct geëxtrudeerde snacks en ontbijtgranen en mueslirepen.

Maïsmeel

Non-GMO maïsmeel van topkwaliteit, gebruikt in diverse toepassingen in de voedingsindustrie.

Onze Suprex® ingrediënten

Onze productlijn voor gepregelatineerde (thermisch ontsloten) functionele bloem.

Suprex® Mais

Universele functionele pregel bloem op basis van mais, breed inzetbaar in tal van segmenten omwille van textuur verbetering, (water)binding, kosten-efficiëntie en verwerkbaarheid.

Suprex® Mais Grof

Dit speciale voorgekookte maïs granulaat is ideaal voor toepassing in producten in de bakkerij-, vlees- en sportindustrie.

Suprex® Volkoren Mais

Onze pregel volkoren mais bloem bevat voedingsvezels en olie. Daarmee is het ingrediënt zeer geschikt voor de productie van hartige volkoren en meergranen snacks en voor bakkerijproducten.

Suprex® Rijst

Pregel bloem, uitstekend als bindmiddel omwille van de neutrale smaak. Perfect voor kant-en-klare maaltijden en tussendoortjes zoals snacks, sauzen en soepen.

Suprex® Tarwe

Pregel bloem met een uitgekiende reologie die zorgt voor de gewenste texturen in snackvoedingstoepassingen in de oven gebakken deegsnacks.

Suprex® Faba

Pregel bloem op basis van veldbonen, smaakt hartig en bevat veel eiwitten en voedingsvezels. Het ingrediënt is daarmee geschikt voor gezondere snacks en kant-en-klaar maaltijden zoals sauzen en jus.

Suprex® Kikkererwt

Pregel bloem ontwikkeld als ingrediënt voor gezondere snacks en functioneel koud-oplosbaar hoog-eiwit ingrediënt voor instant soepen, sauzen, deegachtige- en volkorensnacks.

Suprex® Linzen

Pregel bloem, een perfect ingrediënt met nieuwe textuur en smaak voor toepassing binnen een breed scala aan gezonde tussendoortjes

Suprex® Erwt 5k

Voorgekookt granulaat van gele erwten, clean label en rijk aan eiwitten en voedingsvezels. Zeer geschikt voor gebruik in de vlees industrie.

Suprex® Gele Erwt

Pregel bloem als rijke bron van plantaardige eiwitten en voedingsvezels voor gezondere snacks. We zien dit ingrediënt ook vaak terug in dipsauzen, vleesproducten en droge soepen.

Suprex® PR 2.0

Innovatief kosten-efficiënt alternatief voor aardappelvlokken bijv. in stapelbare chips. Ook beschikbaar met aardappelsmaak.

Onze specialty ingrediënten

Innovatieve oplossingen.

Instant Snack Mix

Een volledig kant-en-klare basis, ontwikkeld voor de productie van hartige snacks, zoals de wereldwijd bekende maïschips met de kegel vorm. Op basis van mais of peulvruchten.

Golden Corn Granules

Uniek kostenefficiënt alternatief voor aardappelgranulaat, smaakvol en vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Geel Masa Meel

25 jaar ervaring heeft geleid tot een nieuw assortiment Masa-melen gemaakt, afgeleid van gele maïs. Ideaal voor de productie van bijv. Nacho tortillachips en tacoschelpen.

Instant Kikkererwten Poeder

Een uniek, voedzaam en smaakvolle ingrediënt dat we ontwikkelden op basis van kikkererwten, ideaal voor foodservices en industriële verwerking in soepen, sauzen en dips, zoals hummus.

Micro puff

Innovatief mais en peulvruchten ingrediënt voor gezondere snacks, specifiek voor het ‘popped’ en ‘puffed’ snacks. Uitstekende smaak en textuur.

Onze Suprelli® ingrediënten

Onze productlijn voor gepregelatineerde (thermisch ontsloten) zetmeel.

Suprelli® Mais

Dit pregel zetmeel heeft een brede toepassing in voedingsmiddelen en (huis)diervoeding.

Suprelli® Rijst

Dit pregel zetmeel heeft een brede toepassing in voedingsmiddelen en (huis)diervoeding.

Suprelli® NS

Dit pregel maiszetmeel is onder aanvullende voorwaarden geproduceerd en is daarom geschikt als hulpstof in nutraceutische toepassingen en in voedingssupplementen.

Suprex corn

Suprex®

Het merk van ons uitgebreide assortiment pregelatiniseerde en hittebehandelde bloem/meel producten gemaakt van granen en peulvruchten is Suprex®. Suprex® is een slimme keuze wanneer je streeft naar functionele oplossingen.

Lees meer
Rectangle