Skip to content

Hiervoor werken we nauw samen met onze klanten. Zo ontdekken we samen nieuwe toepassingen, of ontwikkelen we nieuwe, verbeterde recepturen. Dit doen we door gebruik te maken van onze interne faciliteiten en van externe partners. Ons team heeft unieke, specifieke kennis en jarenlange ervaring. 

Innovatie centrum, concept ontwikkeling en NPD

Codrico heeft tal van mogelijkheden. Onze technisch,- en applicatie specialisten kijken binnen en buiten de kaders van onze bedrijfsactiviteiten naar de realisatie van vernieuwende ideeën.  Ook voor minder voor de hand liggende sectoren blijken er vaak enorm veel mogelijkheden. Van idee tot concept, we denken graag met je mee. 

Lijn implementaties en formuleringsadvies 

Onze trouwe partners kunnen doorlopend rekenen op een uitstekende service en kundig klankbord. Ondanks dat middelen en tijd beperkt zijn staat de deur open voor nieuwe klanten. Informeer naar de mogelijkheden. 

Door ideeën ook uitgebreid in de praktijk te testen, kunnen we je optimaal adviseren over (het gebruik van) de juiste ingrediënten voor jouw product. Als je zoekt naar een sterke en betrouwbare partner om je product ontwikkeling te ondersteunen, willen wij jouw partner zijn!